Kadonation logo
Inzamelactie voor Umang
Organisé par: Marjolein Hortensius
pour Stichting welzijn kinderen van Bal Anand & Umang

Inzamelactie voor Umang

€ 2.067,50
Rassemblé de € 2.000,00

Description

ONS DOEL IS BEREIKT!!! IEDEREEN ONWIJS BEDANKT! We laten de pagina nog bestaan, totdat we terug zijn! 

We hebben ons streefbedrag verhoogd! We hebben al super veel geld ingezameld! Maar aangezien we nu al over ons eerste doel heen zijn, gaan we door naar een volgend doel!!

Lieve allemaal, 

Van de zomer gaan Wouter en ik samen naar India! Wij gaan hier vrijwilligerswerk doen voor de stichting Welzijn kinderen van Bal Anand en Umang. 

De stichting is opgericht in 2006 en zet zich in voor gehandipcapte kinderen die wonen in het kindertehuis Bal Anand. Voor veel van deze kinderen wordt geprobeerd een gezin te vinden dat hen op wil nemen ter adoptie. In eerste instantie binnen India, wanneer dat niet lukt wordt er een gezin in het buitenland gezocht. Gelukkig lukt dat vaak! 

Helaas wordt er vaak voor kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking geen gezin gevonden. Vaak bleven die kinderen in Bal Anand, maar na jaren werden deze kinderen te oud om in een kindertehuis te wonen. Van de wet mag dat niet eens! Een andere plaats om te wonen hebben ze ook niet, dus ontstond er een probleem. 

De directrice van het kindertehuis wilde een goed onderkomen voor de toekomst vinden voor de gehandicapte bewoners. Plannen waren er, maar het geld niet. Om die reden is de stichting opgericht. In 2010 is Umang geopend, een zorgboerderij waar de bewoners onder begeiding kunnen wonen en werken! 

Deze zomer gaan Wouter en ik daar samen naar toe om te ondersteunen en hopelijk veel plezier te brengen. Dat is de reden dat we zo veel mogelijk mensen om een bijdrage zouden willen vragen. Het geld dat wordt opgehaald zal door ons aan veel verschillende dingen besteed kunnen worden. Denk aan simpele dingen zoals een keer kip eten of een uitje met de hele groep, maar ook kunnen we op deze manier andere voorzieningen realiseren die zij daar goed kunnen gebruiken. Op de locatie zijn wij in staat om het geld volledig naar de verlangens/behoeften van de bewoners uit te geven. We hopen op deze manier toch een verschil te kunnen maken!! 

Om het voor de donateurs nóg interessanter te maken, zullen wij de volgende dingen verloten:

- 1x een fotoboek van alles wat we met het geld hebben gedaan

- 1x een souvenier pakket

- 5x kleine souveniertjes 

Mocht u willen deelnemen aan de loting, vermeld dan graag uw email adres in de beschrijving van de donatie :) 

 

ALVAST BEDANKT! Liefs, Wouter en Marjolein 

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via: marjolein_hortensius@hotmail.com

Of kunt u de website bezoeken: http://www.stichtingbalanand.nl

Mochten jullie ons deze zomer willen volgen, we hebben een reisblog aangemaakt:

woutermarjolein.wordpress.com 

 

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible