Kadonation logo
Organisé par: Yvet Blokesch
pour Feather Light Horsemanship

Feather Light Horsemanship

€ 3.300,00
Rassemblé de € 9.500,00

Description

We mogen het nu eindelijk officieel bekend maken! Vorige week was onze post een beetje te vroeg, dus we hebben ons nog even stil moeten houden.. Maar nu mag het dus wel officieel, de mustang mag blijven!!! We hebben onze donatie site weer geopend voor diegene die ons willen steunen: kadonation.com/nl/groupgift/show/369560806. We zijn ontzettend dankbaar voor alle donaties die op die ene dag in een paar korte uurtjes al gegeven waren! Wat een fijn idee dat iedereen zo met ons mee leeft! De donaties gaan naar Pearl en de andere mustangs in Amerika. Ook geven we graag iets terug! Boek daarom nu tickets voor de interessante masterclasses en open trainingen over verschillende onderwerpen met onze paarden, kijk onderaan bij doneeropties! 


Afgelopen tijd heb ik als enige Nederlandse trainer mee gedaan aan de Mustang Makeover Germany 2018. Ik heb een wilde mustang in 100 dagen getraind en haar daarmee een nieuwe kans gegeven aangezien de situatie van de wilde mustangs in Amerika door de jaren heen ernstig verslechterd is. Mijn wilde mustang stond al zo lang in gevangen opvang plek dat ze een heupnummer heeft gekregen wat aanduid dat niemand haar wilde adopteren. Het einde van de trainingsperiode van het project nadert en de eindwedstrijd in Aachen komt eraan. Hier moet ik laten zien wat ik met haar heb bereikt, en aan het einde worden de mustangs geveild om naar een onbekend huis te gaan. Ik ben al tijden bezig met de organisatie om een manier te vinden om haar te kunnen houden en het leven te blijven geven wat ze verdiend. Nu weten we het zeker, ze mag blijven en ze hoeft niet te worden geveild!

Aan het begin van de wedstrijd had ik niet verwacht dat ik geen afscheid meer zou kunnen nemen. Met mijn deelname aan het project wilde ik laten zien dat de mustangs een eerlijke kans verdienen omdat het geweldige paarden zijn. Pearl heeft dat de afgelopen tijd meer dan bewezen! Ik was erop ingesteld dat ze uiteindelijk geveild moest worden, hier stemde ik immers mee in. Maar al heel snel gaf ze mij zoveel meer dan ik had kunnen dromen. Het is zo’n speciaal en sensitief paard. Ze doet het super in de training en ze voelt zich eindelijk mentaal vrij. Hiervoor heeft ze wel de juiste begeleiding nodig. Het zou mijn hart breken als ze dit kwijt raakt op het moment dat ze terecht komt bij iemand die haar niet kan geven wat ze nodig heeft. Daarom  ben ik zo blij dat ze mag blijven! Ik wil de wereld graag laten zien wat deze bijzondere mustang nog meer in haar mars heeft. 100 dagen tijd is hiervoor te weinig. We zullen als ambassadeurs voor de mustangs in Amerika verder gaan. Er wachten nog duizenden mustangs op een adoptieplek. Doneer nu en help niet alleen Pearl maar ook de anderen nog wilde mustangs in Amerika! 

De situatie van de wilde Mustangs in Amerika is door de jaren heen verslechterd. Omdat de populatie te groot is geworden heeft het BLM duizenden Mustangs opgevangen in stations, waar ze wachten op een adoptie plek. Omdat deze mustangs wild en onaangeraakt zijn is het lastig om ze een nieuwe plek te geven en blijven ze voor het grootste gedeelte in deze stations. Tijdens de Mustang Makeover worden ieder jaar 22 van deze Mustangs in 100 dagen tijd door top trainers getraind waarmee ze een nieuwe kans krijgen en na afloop worden geveild en naar een nieuw baasje gaan! De opbrengst wordt gebruikt voor de andere Mustangs in Amerika.


Extra Doneer Opties met beloning:

Toegang tot de Open Training op 21 oktober 2018!
Bij een donatie vanaf €45,- krijg je toegang tot de open training op 21 oktober 2018. Tijdens deze open training bij Feather Light Horsemanship nemen we jullie mee in de eerste stappen van ons zadelmak maak proces. Bekijk LIVE hoe wij de paarden helpen om vanaf het begin een goede mindset te creëren en zie hoe wij de paarden leren hoe ze kunnen leren.
Doe deze bijdrage van € 45 : https://feather-light-horsemanship.bookingapp.nl/open-training-21-oktober-2018

Toegang tot de Open Training op 4 november 2018!
Bij een donatie vanaf €45,- krijg je toegang tot de open training op 4 november 2018. Tijdens deze open training bij Feather Light Horsemanship nemen we jullie mee in de tweede stappen van ons zadelmak maak proces. Bekijk LIVE welke stappen wij zetten in onze weg naar een eerste rit.
Doe deze bijdrage van € 45 : https://feather-light-horsemanship.bookingapp.nl/open-training-4-november-2018

Toegang tot de exclusieve Benefiet dag bij FLH!
Bij een donatie vanaf €100,- krijg je toegang tot de benefiet dag bij Feather Light Horsemanship op 30 september 2018. Een dag vol trainings insights, masterclasses in verschillende onderwerpen en mooie paarden! Datum: 30 september 2018. 
Doe deze bijdrage van € 100 : https://feather-light-horsemanship.bookingapp.nl/benefiet-dag-30-september-2018 

Exclusieve kijkdag bij de trainingen van FLH!
Bij een donatie vanaf €500,- mag je een volledige dag achter de schermen mee kijken bij de trainingen van Feather Light Horsemanship. Kijk mee bij de training van verschillende paarden, stel je vragen en ga volledig geïnspireerd naar huis!  Datum in overleg te bepalen. Dag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Doe deze bijdrage van € 500 : https://feather-light-horsemanship.bookingapp.nl/exclusieve-kijkdag

Clinic dag op locatie Feather Light Horsemanship!
Bij een donatie vanaf €1000,- komt Feather Light Horsemanship een clinic geven op locatie. Deze dag is in overleg volledig naar wens in te vullen. Werk samen met Feather Light Horsemanship aan de doelen van jou en je paarden. Een dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Doe deze bijdrage van € 1 000 : https://feather-light-horsemanship.bookingapp.nl/clinic-op-locatie


 
 


Mises à jour

Aucune mise à jour disponible