Kadonation logo
cinect
Organisé par: cinect HKU
pour cinect

cinect

€ 65,00
Rassemblé de € 250,00

Description

Dag iedereen!

Wij geloven dat samenwerking de basis is voor elk creatief eindproduct. Daarom introduceren wij: cinect. Ons platform biedt contacten, informatie en inspiratie. Kennis is erom te delen, dat is waar cinect om draait. Ons platform zal tot leven komen in de vorm van een website. De ontwikkelingen daarvan zijn volop in gang! 

Cinect is een online platform waar HKU Kunst & Economie en HKU Media studenten samen komen. We hebben gemerkt dat er een vraag is naar meer kennisdeling en samenwerking tussen diverse HKU schools. Ons platform wordt hiervoor een handige tool.

Op de website is een vraag & aanbod pagina te vinden. Daar kunnen zowel KE als Media studenten oproepen plaatsen. Zo kan een Media student hulp nodig hebben bij een afstudeerfilm of er is een KE student die een professioneel filmpje nodig heeft. Op Cinect kunnen zij elkaar vinden. De uren die besteed worden aan elkaar te helpen kunnen ingezet worden voor Open Space en ISA-punten.

Tevens hebben wij een pagina waar tips & tricks zijn te vinden over (film)productie. Dit is een moeilijk vaak waar handvatten goed van pas komen. Tot slot hebben wij een pagina waar mensen hun ervaring met Cinect kunnen delen. Ook kunnen ze daar het resultaat laten zien van hun samenwerking en zo aandacht krijgen voor hun project.

Al met al is Cinect een platform wat staat voor nieuwe verbindingen. Diverse krachten worden gebundeld om zo tot het beste eindresultaat te komen. Het is een site voor en door HKU studenten. 

Wij hebben  een potje gemaakt met Kadonation om dit platform waar te kunnen maken. We kunnen uw hulp goed gebruiken! .
Je kan rechtstreeks bijdragen via je bankkaart door op bijdragen te klikken.
Kies zelf of je bijdrage zichtbaar mag zijn voor anderen of niet.
Zo kan iedereen gemakkelijk bijdragen!
De betalingen gebeuren steeds via een beveiligde verbinding.

Alvast bedankt!

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible