Kadonation logo
Maak het verschil voor Marleni
Organisé par: Elisa Doutreloigne
pour Marleni

Maak het verschil voor Marleni

€ 199,19
Rassemblé

Description

GEEN MUSIC FOR LIFE ACTIE - MAAR WEL EEN CHANGE-A-LIFE ACTIE!! Neem even de tijd om dit te lezen..

Twee jaar geleden, toen we Marleni voor het eerst leerden kennen, baarde haar misvormde beentje door een slecht verzorgde openbeenbreuk ons zorgen. Het verhaal over de oorzaak van de breuk dat we bij de mama te horen kregen was twijfelachtig. We gingen met Marleni naar het Duitse ziekenhuis in het dorp en namen x-ray foto’s. Ze stelden vast dat de beenbreuk had gezorgd voor haar misvromd beentje en dat we binnen een halfjaar moesten terugkomen als er een traumatoloog aanwezig zou zijn. Na zes maanden vertelde de traumatoloog ons dat we best konden afwachten, omdat het uit zichzelf kon goedkomen en dat we na een jaar op controle moesten. Zo gezegd, zo gedaan, in april van dit jaar namen de dokters weer x-ray foto’s en zagen dat er een kleine verbetering merkbaar was, dus dat we nog steeds dienden af te wachten.

Ondertussen blijft Marleni sukkelen: stappen gaat moeizaam, lopen gaat amper, vallen doet ze om de haverklap en ze klaagt ook regelmatig over pijn. We besloten daarom een tweede opinie te raadplegen bij Kausay Wasi Clinic, in Coja, op 4 uur rijden van het project. Deze kliniek werd in 2005 opgericht door Guido and Sandra Del Prado om medische hulp te bieden aan de armsten van Peru.

Daar vertelden ze ons dat Marleni wel degelijk een operatie nodig heeft en dat ze haar beter willen onderzoeken in februari als Dr. David Shaw, een orthopedagogisch chirurg, in het ziekenhuis zal zijn. De kosten voor het onderzoek zullen 100 Euro bedragen. De operatie zal veel duurder zijn, maar aangezien de ouders van Marleni in armoede leven, zal het ziekenhuis het grootste deel van deze kosten op zich nemen. Wij willen zorgen voor de onderzoeken, transport, logies, eten en nazorg om zo goed mogelijke omstandigheden te creëren voor een optimaal genezingsproces. Hopelijk kan Marleni dan binnenkort wel stappen en lopen zonder pijn en ravotten met haar leeftijdsgenootjes.

Hoeveel geld dit avontuur zal kosten, weten we momenteel niet.

Daarom vragen we aan jullie, wie wil Marleni steunen in deze grote onderneming? Alle beetjes zijn welkom!

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible