En raison d'une grève chez Bpost, il y a un retard dans la livraison des bons cadeaux physiques Kadonation commandés via notre boutique en ligne. Nous nous excusons pour le désagrément

Kadonation logo
vluchtelingenhulp
Organisé par: Lisa Lins
pour mensen op de vlucht

vluchtelingenhulp

€ 700,00
Rassemblé

Description

Vrienden, kennissen en sympathisanten met een groot hart, 


maandelijks trek ik met enkele mensen naar Duinkerke om de vluchtelingen die er overleven een hart onder de riem te steken.

Door een falend beleid en systeem binnen Europa worden deze mensen aan hun lot overgelaten. Op weg naar een betere plek zitten ze voor korte of lange tijd vast in wat we noemen de 'jungle van Duinkerke'.
Ze zijn volledig afhankelijk van de goodwill van vrijwilligers, die langskomen met maaltijden, tenten, kledij en medische verzorging.
De overheid is deze groep liever kwijt dan rijk.

Omdat ik heel goed besef dat je niet kiest waar je wieg staat en je niet om je plezier in dat hellegat gaat zitten overleven, wil ik me engageren om een klein deeltje van de grote ketting aan liefdadigheid te zijn.

Naast alle tijd en energie die ik gebruik om materiaal in te zamelen, te sorteren en ter plekke te brengen bij de mensen, heb ik ook financiële middelen nodig voor de aankoop van voeding, materiaal voor hun dagelijkse hygiëne, enzovoort.

Daarom heb ik een crowdfunding gemaakt om op een eenvoudige manier centjes in te zamelen.
Je kan rechtstreeks bijdragen via je bankkaart door op bijdragen te klikken. (Betalingen gebeuren steeds via een beveiligde verbinding!)

Sta even stil bij onze rijkdom en laat ons die delen...

In naam van velen op de vlucht: dankjewel!

Liefs,

Lisa

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible