Kadonation logo
Project  WE ARE THE CHANGE - Platform
By: Gina De Groote
for CHANGE Platform WE ARE THE CHANGE

Project WE ARE THE CHANGE - Platform

€ 3.021,00
collected of € 35.000,00

Description

De kracht van veel krachten


Het hangt in de lucht: een CHANGE-platform een dagelijkse inspiratiebron met andere informatie dóór en vóór CHANGERS. Content die verbaast, inspireert, aan je hart kriebelt en de betere, zachtere kant van de wereld vergroot. Ervaringen delen die de wereld nodig heeft. Een andere kijk op het leven tonen. Het wordt een inspirerende plek om gelijkgestemden elke dag virtueel te ontmoeten, van hart tot hart.

CHANGE 2.0 beknopt
• 02/02: Online birthday party en live-gebeuren in The house of CHANGE in Herent www.thechangeday.com

•  02/02 t.e.m. 20/02: verderzetting van dagelijkse oefeningen met dagelijkse winactie
• 20/02: Lancering platform We are the CHANGE
• 10/10: Eerste CHANGE@Work Day


Uitzonderlijk aanbod voor PIONIERS tot 20/02


Om de lopende crowdfunding nog een extra duwtje in de rug te geven lanceer ik nog een speciaal aanbod voor wie professioneel bezig is als CHANGER (coaches, therapeuten, trainers,…) en graag zichtbaar is op het platform.


Het platform 'We are the CHANGE' wordt ook een online gids voor CHANGERS . De bedoeling is dat mensen die op zoek zijn naar CHANGE er de mensen kunnen vinden die hen daarbij kunnen helpen.

Wil je graag bij de lancering zichtbaar zijn in deze gids? Stort dan nu jouw bijdrage op deze pagina en geniet alvast van deze twee extra voordelen:
• Je bent sowieso het volledige jaar zichtbaar in deze online gids
• Dit aan een sterk gereduceerd tarief (slechts geldig tot 20/02).


Ook het huidige aanbod is beperkt geldig. Wil jij ook bij de pioniers zijn? Voel welke formule bij je past en stort 1 van de voorgestelde 2 bedragen.
***MINI - Nu slechts 149€*** 
• Lid van de online CHANGE-community op Linkedin
Voorstelling met uitgebreid profiel in de online Gids van de CHANGERS (incl. foto galerij, video, links, social media, click-trough, aanduiding op de kaart,…)

  Zichtbaarheid tot eind 2020

***MAXI - Nu slechts 449€*** (zichtbaarheid tot eind 2020!)
Idem als MINI, met daarenboven ook: nog
• 5 evenementen in de CHANGE kalender

Interview - CHANGER in de kijker (1 volledige reportage met foto's - cfr. Iele Steen van Thriving Business Community)
• Publicatie van vijf eigen artikels

Zichtbaarheid tot eind 2020


Wil jij bij de pioniers zijn? Kies één van de 2 modules en stort het bedrag via deze pagina.

Noot: Diegenen die reeds eerder steunden via deze crowdfunding en geïnteresseerd zijn in dit aanbod, betalen enkel het saldo.


Stand van zaken op 10/01/2020
Van de beoogde 35.000 euro voor een platform met dagelijkse informatie en inspiratie staat de teller op dit moment op €8.726 (Crowdfunding: € 2.126 € 6.600 via special Memberships). Grote dank aan al diegenen die een bijdrage leverden.


Het organisch proces leidde tot dit:

The CHANGE Day die ook een eigen leven gaat leiden. Zal kunnen geboekt worden door bedrijven, scholen en andere organisaties die op zoek zijn naar een evenement met een andere kijk als insteek : teambuilding, klantenfeest, personeelsfeest etc. Dit nieuw concept wordt gelanceerd en gecommuniceerd op 02/02, tijdens de online birthday en live gebeuren in The house of CHANGE waar CHANGERS aan meewerken.

We are the CHANGE wordt gelanceerd op 20/02 i.p.v. 02/02, dezelfde cijfers maar omgedraaid.

Voorsmaakje van hoe een CHANGER in de kijker er uitziet volgt hier een van de komende dagen.

Bedankt!
Speciale dank aan de CHANGERS die reeds van in het prille begin van het idee, in volle vertrouwen een speciaal membership afsloten dat slechts tot eind 2019 aangeboden werd. Zie op www.wearethechange.be

Ook het huidige aanbod is beperkt geldig. Wil jij ook bij de pioniers zijn? Voel welke formule bij je past en stort 1 van de voorgestelde 2 bedragen.

Let’s change the world together.

Tot op 02/02 vanaf 14u in The house of CHANGE in Herent? Het is evident dat je erbij hoort. Schrijf wel nog even in voordien!

The more CHANGERS, the better our world!

PS: Voor particulieren blijft het vorige aanbod met de Mini – Midi en Maxi-module uiteraard ook geldig (€8-€48-€98).

List of contributors

News items

Gina De Groote 4 years ago

Change in the crowdfundactie.

Mijn opzet met de boodschap The power of giving, geef wat je voelt dat dit platform je waard is,  was goed geprobeerd maar is niet concreet genoeg. Zelfs diegenen die reeds bijdroegen vonden het moeilijk om 'zomaar' te geven. Ze hadden nood aan conrete informatie, zowel over wat het platform nodig heeft, als wat ze in return krijgen voor hun bijdrage. Dus 'veranderde' ik de aanpak: Je geeft een mini, midi of maxi-bijdrage en krijgt er mijn Online traject 'Word wie je écht bent in return'. Lees er alles over in de update. 

Boodschap aan diegenen die reeds stortten: uiteraard geldt deze return ook voor jullie. Ik geef je een paar weken de tijd om te bekijken of je nog iets wil bijstorten zodat je één van de 3 vermelde bedragen haalt. Geen probleem als je  dat niet wilt. Dan geef ik je wat zo dicht mogelijk bij het Mini-Midi-Maxi bedrag aanleunt. Aarzel niet mij te contacteren voor mocht er iets niet duidelijk zijn: dat kan hieronder of via gina@mychange.be

Together we CHANGE the world!

Neem zeker ook een kijkje naar de 2 nieuwst filmpjes en doe gerust mee!

https://www.youtube.com/watch?v=qdbmfryz8Rk 

https://www.youtube.com/watch?v=SxCkiMHm3fU