Kadonation logo
Organisé par: Maud Blondé
pour CKG 't Kapoentje - GezinsAtelier

Goed doel CKG 't Kapoentje - GezinsAtelier

€ 205,00
Rassemblé

Description

Hallo!

Bedankt om al tot hier te klikken! Een stapje dichter tot een donatie & een kans voor diegene die het nodig hebben.

Fiscaal attest vanaf een donatie van € 40,00! Let wel; Bij een anonieme donatie kan geen fiscaal attest afgeleverd worden.


We doen deze inzamelactie om als CKG 't Kapoentje ons nieuw initiatief te ondersteunen; Het gezinsatelier: een plaats waar ouders en kinderen hun creativiteit samen kunnen botvieren.

Momenteel zijn we volop bezig aan de renovatie van ons kelderverdiep. Om van onze kelder een knutselatelier te maken, hebben we echter nog veel materiaal nodig. Wij zoeken volop middelen voor de aankoop van knutselmateriaal (kleibakoven, emaille-oven…) en de inkleding van de ruimte.  

Alvast HARTELIJK DANK CERA voor de donatie van € 2.500 die we zullen besteden aan de kleibakoven!

___________

Als Centrum voor Kind- en Gezinsondersteuning bieden wij jaarlijks hulp aan honderden kinderen en hun gezin. Wij begeleiden gezinnen met opvoedingsproblemen aan huis, maar vangen ook overdag en/of ’s nachts kinderen op in ons centrum. Dit kan zijn omdat kinderen moeilijk of atypisch gedrag stellen, waarbij we dan samen met de ouders op zoek gaan naar oplossingen en handvaten. In sommige gevallen is de situatie thuis echter uit evenwicht of problematisch, waardoor de kinderen niet langer thuis kunnen blijven. 

Onze plannen 

Hoewel wij een waaier aan situaties en problemen zien, van eerder eenvoudig tot heel complex, hebben vele gezinnen en kinderen iets gemeenschappelijk: vrijblijvend en ongedwongen samen plezier maken loopt vaak moeilijk. Dit terwijl positief opvoeden de sleutel is tot de meeste problemen. 

Als CKG zijn wij daarom zeer enthousiast om aan de slag te gaan met een gezinsatelier: een plaats waar ouders en kinderen hun creativiteit samen kunnen botvieren.

We hopen op deze manier voldoende geld in te zamelen om de werking van het GezinsAtelier van start te kunnen laten gaan.

_______


- Je kan rechtstreeks bijdragen via je bankkaart door op bijdragen te klikken.
- Kies zelf of je bijdrage zichtbaar mag zijn voor anderen of niet. Zo kan iedereen gemakkelijk bijdragen!

De betalingen gebeuren steeds via een beveiligde verbinding.


Wij willen jou nu alvast heel hard bedanken voor jouw bijdrage!


Groetjes,

Het enthousiaste team van CKG 't Kapoentje


Mises à jour

Aucune mise à jour disponible