Kadonation logo
Proteus Heavyweights naar Subotica
Organisé par: Stefan van den Toorn
pour Proteus Heavyweights

Proteus Heavyweights naar Subotica

€ 4.416,37
Rassemblé de € 5.000,00

Description

Word vriend van ‘Proteus Heavyweights ’!

 

Beste familie, vrienden en oud-leden,

 

Met een trainingsgroep van ongeveer 20 zware roeiers trainen we al het hele jaar samen op zondag in de acht. Minder ervaren mannen roeien met of tegen ervaren ‘cracks’ met als doel iedereen te ontwikkelen in deze mooie sport! Teamspirit is hierbij even belangrijk als de roeitechniek.

Een aantal oud-leden (Jan Punt en Dionne Houtzager), coachen samen met enthousiaste jongerejaars coaches aan dit prachtige project! Niels van der Zwan (Olympisch goud Atlanta 1996) is hierbij actief betrokken en weet als geen ander wat er nodig is om hard te varen in de acht!

Tot nu toe is het gelukt om iedere wedstrijd een of meerdere zware achten aan de start te leggen en het zware roeien van Proteus goed op de kaart te zetten!

Amstelbeker, Heineken, Head en de 2 km wedstrijden waren goed vertegenwoordigt met prima klasseringen en winst op Gent en de Damen! We zijn stiekem best trots zijn op de behaalde resultaten van dit seizoen. 

Het is dan ook gelukt te kwalificeren voor het Europees Universiteiten Kampioenschap (EUC) dat plaats vindt in Subotica, Servië 14 t/m 16 juli. Dit is unieke ervaring om kennis te maken met het internationale niveau en door te groeien naar het ambitieuze doel dat we  voor de groep gesteld is: finale op Henley Royal Regatta 2018 in de Temple Challenge Cup! Een uniek evenement, ook voor de supporters!

Omdat de uitzending naar het EUC geheel op eigen kosten gefinancierd moet worden en de studie met het aantal trainingsuren het nauwelijks mogelijk maakt zelf voor extra inkomsten te zorgen, vragen wij uw support om onze ploeg te ondersteunen. Het doel is om voor de ploeg een bedrag van 5.000 euro bij elkaar te krijgen!

Dit kan een persoonlijke donatie zijn maar ook bedrijfssponsoring is mogelijk!

Als tegenprestatie nodigen wij alle vrienden van ‘Proteus Heavyweights’ uit op een mooie nazomeravond op de Beuk alwaar met elkaar geborreld kan worden en geroeid kan worden. U kunt samen met uw ‘Heavyweight’ zoon, neef, vriend, een baantje roeien of tegen ze sparren met uw oude eerstejaars acht en gecoacht worden door Niels van der Zwan!


Dus 'Save the date': zaterdag 23 september 16:00!

 

Ondertussen zullen we u goed op de hoogte houden van alle voorbereidingen naar het EUC via Facebook en Instagram!

Dank voor uw donatie! U bent nu officieel 'Vriend van Proteus Heavyweights'!

 

Instagram: https://www.instagram.com/proteusheavyweights/

Facebook: https://www.facebook.com/ProteusHeavyweights

Liste des contributeurs

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible