Kadonation logo
Vreugdevuur Krabbendijke
Organisé par: Anthony Kramer
pour Vreugdevuur Krabbendijke

Vreugdevuur Krabbendijke

€ 2.162,25
Rassemblé de € 2.000,00

Description

Goeiemorgen allemaal,
 
Het is ondertussen alweer november en oud&nieuw komt weer aardig dichtbij. Zoals de meeste van jullie weten is afgelopen jaar het vreugdevuur niet door kunnen gaan.
 
Wij willen daar nu met een groep verandering in brengen en dit jaar het vreugdevuur in ere herstellen. Daar hebben we alleen jullie hulp bij nodig!
 
Als stichting willen wij ons er voor inzetten dat deze traditie. Die al tientallen, en misschien wel honderden, jaren teruggaat weer kan worden hersteld. In een nieuwe vorm, maar wel met dezelfde gezelligheid en saamhorigheid zoals iedereen die kent om op die manier voor de volgende honderd jaar te gaan.
 
Voor onder andere het aanschaffen en aanpassen van de vuurschaal, het vormen van de stichting en zorgen dat alles netjes geregeld kan worden hebben we jullie donaties nodig. Het opzetten van de stichting, de notariskosten, de bank, de verzekeringen en de kosten van alle verder organisatie en communicatie samen zijn 2000,-. Met dit geld kunnen we naast dit jaar ook de komende jaren het vreugdevuur organiseren.
 
Met jullie steun kunnen we weer met z'n allen na middernacht rond het vuur staan op de kruising bij oud&nieuw. Wie wil dat nou niet? Denk even terug aan alle geweldige jaren waarbij het hele dorp gebroederlijk bij elkaar kwam en het niet uitmaakte wie je was of waar je vandaan kwam, want je was er één van Krabbendijke op dat moment.
 
Steun ons om dit weer terug te kunnen brengen.
 
Vooraf al vele dank,
 
Stichting Vreugdevuur Krabbendijke

Liste des contributeurs

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible