Kadonation logo
Steun Abdu met zijn studie Nederlands  op UA
Organisé par: Marc Franck
pour Abirahman Abdu

Steun Abdu met zijn studie Nederlands op UA

€ 2.750,00
Rassemblé de € 27,00

Description

Yess, mijn toekomst begint op 16 september 2019


Hallo iedereen, ik ben Abdu, 24 jaar en kom uit Somalië waar ik een bachelor Business Administration behaalde.

Vorig jaar ben ik door het geweld uit mijn geboorteland Somalië gevlucht en heb ik 10 maanden in het asielcentrum van Ranst gewoond. 

Sinds februari 2019 ben ik erkend vluchteling en mede dankzij mijn buddy-familie, woon ik nu zelfstandig in het centrum van Boechout.  Ondertussen heb ik er een familiaal en sociaal leven opgebouwd en speel ik o.a. voetbal bij "Vollentip" en "Bacwalde", heb ik geld opgehaald voor de "Warmste week" en was ik vrijwilliger op het Sfinksfestival.

Na de integratiecursus en 2 modules Nederlands via CVO wil ik perfect Nederlands spreken en schrijven om mijn toekomst in België te versterken.  Dit kan enkel dankzij Linguapolis in Antwerpen, maar het inschrijvingsgeld is 4270 €.  

Na enkele testen en interviews op de universiteit kreeg ik een gedeeltelijke beurs en werd het restbedrag door mijn buddy-familie betaald zodat ik op 16 september 2019 kan starten met mijn studie op de Universiteit van Antwerpen.  Eind juni 2020 volgt mijn eindexamen.

Ik zou erg dankbaar zijn, moesten jullie mij kunnen steunen in mijn toekomst.  Hiervoor heb ik nog een totaalbedrag van 2700 € nodig. 

Elke bijdrage is van harte welkom!

Alvast bedankt en ik hou jullie op de hoogte!!

Abdu

Liste des contributeurs

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible