Kadonation logo
Gemeenschap  Kaabee
Organisé par: Boris Landuyt
pour Kaabee

Gemeenschap Kaabee

€ 421,00
Rassemblé de € 15.000,00

Description

Dag iedereen!

Ik heb een crowdfunding gemaakt met Kadonation om gemakkelijk samen te leggen.
Je kan rechtstreeks bijdragen via je bankkaart op de site van Kadonation of direct met de Payconiq by Bancontact app.
Kies zelf of je bijdrage zichtbaar mag zijn voor anderen of niet.
Zo kan iedereen gemakkelijk bijdragen!
De betalingen gebeuren steeds via een beveiligde verbinding.
Lees hieronder waarvoor Kaabee staat.
Alvast bedankt!


Kaabee is een online platform waar iedere, groot én zeer klein, 100% Belgische webshop zich kan aanmelden. Zo krijgt iedereen een eerlijke, volledig gratis, kans om zich aan het wereldwijde web te tonen. Hier zit geen reclamebureau achter die na de crisis met de grote winsten gaat lopen, geen groot bedrijf die een volledig team IT'ers heeft om dit op te bouwen en na de crisis achter een betalende functie te stoppen. 

Neen, we zijn met 5 vrijwilligers die elkaar gevonden hebben in een overtuiging dat we met wie wil, handelaar én consument, samen kunnen werken om elkaar uit deze (economische)crisis te halen. Dit zonder enkel eigenbelang. Zeker nu in deze barre tijden, maar wil willen ook na de crisis een blijvend platform zijn waar iedere toekomstige handelaar zich kan tonen aan de wereld en aan de bewuste Belgische consument.

Daarom doen we een oproep aan ieder die ons wil ondersteunen om het platform draaiende te houden om hier een bijdrage te doen. Groot of zeer klein. Dit omdat aan een website kosten verboden zijn en deze voortdurend onderhouden moet worden. Voorlopig is de website heel erg basic, maar we zijn gesterkt door de meer dan 700 aanmeldingen van shops om zich te groeperen en zich te laten publiceren op ons platform. Er moeten nog heel wat opties toegevoegd worden aan de site: visueel sterker, zoeken op categorie, filteren op product, iedere shop in de kijker,... Heel wat ideeën, maar die kosten geld. En laat het nu net dat zijn wat niet achter ons hebben. 

Daarnaast houden we met iedere feedback rekening en willen we écht een platform zijn van en door de ondernemer en consument. Zo kunnen we samen bouwen aan iets moois voor nu en de toekomst.

Jullie kunnen ons altijd contacteren via ons contactformulier op de site www.kaabee.be.

Liste des contributeurs

Mises à jour

Aucune mise à jour disponible